O nas

Podjetje U-Tender d.o.o. je bilo ustanovljeno junija 2019 z namenom nuditi podjetjem, javnim ustanovam in ostalim družbam podporo na področju javnega naročanja. Našim strankam nudimo celoten nabor storitev vezanih na obveščanje in pripravo ponudbene dokumentacije za javno naročilo.

Naša vizija

Postati vodilno podjetje za obveščanje in zastopanje strank na področju javnega naročanja na slovenskem trgu ter doseči prepoznavnost tudi v tujini.

Naše poslanstvo

Zastopati naše stranke (gospodarske subjekte ali javne ustanove) v postopku javnega naročanja ter jim na tem področju nuditi celotno paleto podpornih storitev.

Zakaj bi izbrali prav nas?​

Glavne prednosti našega podjetja so:

  • Strokovnost in nenehno nadgrajevanje znanja z izobraževanjem na področju zakonodaje ter poslovne prakse za javno naročanje
  • Celoten paket storitev za naše stranke ter podpora v vseh korakih postopka javnega naročanja
  • Zavzetost za doseganje ciljev
  • Individualna obravnava strank ter skrb za naše stranke
  • Korektne cene naših storitev

»S področjem javnega naročanja sem se prvič srečala leta 2010. Od takrat pa vse do danes me javna naročila spremljajo skozi celotno poslovno pot. Delala sem v dveh večjih sistemih na področju javnih naročil za storitve čiščenja, kjer sem si pridobila praktična znanja pri pripravi ponudb, spoznala Zakon o javnem naročanju (ZJN) ter iz primerov razpisov, pritožb ter vloženih revizijskih postopkov tudi prakso na tem področju. Vseskozi sem se na tem področju tudi izobraževala ter na temo javnega naročanja napisala diplomsko nalogo. Poleg teoretičnega in praktičnega znanja pa sem pridobila tudi poslovne povezave za izvajanje te dejavnosti, tako, da je bila ustanovitev lastnega podjetja U-Tender naslednji logični korak na moji poslovni poti.

Vsako javno naročilo je zgodba zase. Zaradi raznolikosti posameznih postopkov in skozi primere ustvarjanja novih praks ter hkrati spremembami ZJN pa to področje vedno znova predstavlja izzive, ki smo jih v preteklosti tudi uspešno premagali in zastavljene cilje dosegli.«
direktorica Urška Boben, univ. dipl. ekon.

image
U-Tender povezuje tudi druge strokovnjake, tako, da pokrivamo vsa področja javnega naročanja ter našim strankam zagotavljamo najboljšo storitev.
bon-ocena