Dnevno obveščanje

image image
image

Ste podjetje in bi radi spremljali javna naročila ter objavljene razpise? Glede na vašo dejavnost vas na vaš e-mail dnevno obvestimo o vseh aktualnih objavah.

V obrazec vpišite vaše podatke ter dejavnost, ki jo vaše podjetje opravlja in oddajte naročilo za brezplačno testno obdobje prejemanja dnevnega obveščanja. Skupaj z vami bomo na osnovi dejavnosti, ki vas zanima, natančno definirali predmet javnega naročila (za katero blago oz. storitev gre) ter določili za vas ustrezen iskalni profil. Vsak delovni dan boste prejeli nove objave javnih razpisov prejšnjega dne. Na ta način lahko dnevno spremljate dogajanje na področju, ki vas zanima.

Dnevni mail vsebuje pregleden prikaz objavljenih javnih naročil prejšnjega dne. Glede na vaš iskalni profil so prikazane objave razčlenjene po naročniku, naslovu javnega naročila, tipu razpisa (npr. obvestilo o naročilu, popravek, obvestilo o oddaji), lokaciji naročnika ter opremljene z linkom, preko katerega si lahko posamezen javni razpis podrobneje ogledate.

Na ta način potrebujete le nekaj minut dnevno za pregled dogajanja in ne izgubljate dragocenega časa za iskanje razpisov, ker to za vas opravimo mi.

Brezplačen preizkus